Унищожаване на гъсеници.

ДДД услуги по унищожаване на гъсеници.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Унищожаване на гъсеници.

Унищожаване на гъсеници »  Унищожаване на насекоми »  Вредители

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Унищожаване на гъсеници.

Унищожаване на гъсеници с професионална дезинсекция.

Унищожаване на гъсеници, снимка.

   Унищожаване на гъсеници

Унищожаване на гъсеници с методите на професионалната дератизация включва комплексни методи за борба с вредителя. Гъсениците са сезонни насекоми, нанасящи масивни щети по растенията и борбата с тях е добре да започне профилактично в ранна пролет, за да гарантира пълното унищожаване на вредителя за сезона.

Гъсениците са многобройни видове. От ларви те се превръщат в пеперуди и стават безопасни за културите, но снасят своите яйца и цикълът се завърта. В активната си форма, гъсениците могат да изядат цялата листна маса на дървета, лози и полезни култури, унищожавайки растенията.

Борбата с гъсениците засяга масово крайградските и селски райони. Понякога, ако популацията се изпусне в началото, тя може да се размножи дотолкова, че да опасе всичко полезно в зелените площи и да умори наред овошки, дървета и растения.

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага професионални услуги по унищожаване на гъсеници по овошки, лози, културни насаждения, цветя и дървета. Услугите се извършват от опитни специализирани дезинсектори, с изключително ефикасни препарати за обработка, със сто процентова гаранция за тотално отстраняване на проблема с гъсениците от площта за сезона.

Какво представлява услугата по унищожаване на гъсеници?

Началната крачка в борбата по унищожаване на гъсениците стартира с диагностика на проблема. Още при първия контакт ще се ориентираме от вас къде са насекомите и какъв вид са, дали са нападнали кората, листата или други овощни дървета. Нерядко гъсеницата може да влезе и в дома, ако близо до прозореца има клони на растящо дърво.

Гъсениците често изяждат листата на декоративни растения, чушки, череши, джанки и други овошки. Те се увиват като памук и нападат зелената маса. С въпроси ще установим вида на гъсеницата, а на място ще потвърдим вредителя и мерките, които трябва да се вземат за унищожението му. След огледа на място, следва обработка за отстраняване на инсектите.

Обработките за унищожаване на гъсеници се извършват спрямо терена. При по-малки площи, те се опръскват с ръчна пръскачка. При по-големи терени се прави масивно опръскване с професионални, целеви препарати и техника на цялата листна и дървесна маса, храсти, треви, градини, ядивни култури, овошки, декоративни дървета, лози, цветя и всички зелени части.

При унищожаване на гъсеници, от особена важност е определянето на вида гъсеница, след което да се преценят правилния и подходящ препарат, техника и време на обработка. Търси се спокойно и благосклонно за обработката време, без валежи, за добър краен резултат.

Колко обработки са необходими за унищожаване на гъсениците?

Препаратите с които унищожаваме гъсеници са целеви, изключително качествени и мощни инсектициди за пръскане на култури срещу гъсеници, с доказан резултат. Съществува избор от няколко вида, спрямо необходимата карантина. Карантинният период за да се консумират растенията може да бъде от един ден до месец, в зависимост от зрелостта на дървото.

Контактните препарати се ползват при налично време за узряване на плодовете и имат месечен карантинен период. Съществуват и други препарати, които действат на повърхността и са с кратък карантинен период, позволяващи скорошна консумация на културите. Типът подходящ за унищожаване на гъсениците препарат се избира съвместно с клиента, спрямо неговите нужди и препоръките на специалиста, преценил условията на средата.

При неголяма популация, по преценка на дезинсектора, унищожаването на гъсеници може да приключи само с една обработка и те да бъдат гарантирано трайно отстранени за сезона. При голяма гъстота на популацията, до двадесет дни може да се наложи повторна обработка, за пълно унищожаване на насекомите и предотвратяване на излюпване, водещо до нова атака. При спазване препоръките на специалиста, третирането е с пълна гаранция за резултат.

Цени на ДДД услуги по унищожаване на гъсеници.

Цените за обработки с пръскане и унищожаване на гъсеници, се определят от типа обработка, вида на насекомите, големина на популацията, интензивност, вид ползван подходящ препарат, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и условия на средата.

Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на гъсеници в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.

След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на гъсеници, се прави предварително уточнениение за място и време. Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на гъсеници в работно, извънработно време, работни и почивни дни.

Етикети:

Унищожаване на гъсеници, ДДД, фирма, пръскане, борба, третиране, обработки, овошки, дървета, обработки, гаранция, фирми, unishtojavane na gasenici, ddd, firma, uslugi, firmi, gusenici, gysenica; фонетика: wkryfgdldke kd hciekr[r - вероятно търсите унищожаване на гъсеници

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор