Дезинсекция.

Дезинсекция.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Дезинсекция.

Дезинсекция »  ДДД

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Дезинсекция. Професионални услуги по дезинсекция от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дезинсекция.

Дезинсекция (обезпаразитяване) е комбинация от методи и средства за унищожаване на вредни насекоми (инсекти), които са носители на заразни заболявания, вредители по хранителни запаси на човека и паразити по растения.

Професионалната дезинсекция (обезпаразитяване) е организиран ДДД метод за целево унищожаване на вредни инсекти, базиран на години опит, мобилизирани научни изследвания и създаване на непрекъснато тествани и адаптиращи се към промените професионални препарати, за ефикасно унищожаване на насекоми, с оглед целите на дезинсекцията.

ДДД услугите по дезинсекция, от лицензирана фирма Инсекта Миланови, се извършват с високо качествени професионална техника и специалицирани за унищожаване на инсекти препарати. След третиране на насекоми с дезинсекция, се издава на протокол за извършена ДДД обработка, фактура и гаранция за качеството и трайността на дезинсекционната услуга.

Протоколът за извършена обработка по дезинсекция, е по изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, съгласни Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12) и е приложим за всички обекти и заведения, подлежащи на задължителни месечни обработки по дезинсекция.

Кои места и обекти подлежат на дезинсекция?

Дезинсекция или обезпаразитяване, с цел унищожаване на вредни насекоми (инсекти), може да бъде извършена във всяка сграда, терен или помещение за обществено ползване, в офиса, фирмата, завода, магазина, склада или в дома.


 • Дезинсекция в дома и в битови помещения
  Дезинсекция на помещения в дома. Унищожаване на насекоми в стаи, апартаменти, къщи, вили, кооперации, домакинства, входове, мазета, тавани, щрангове, стълбища, тераси, басейни, градини, алеи, изби, килери и др.

 • Дезинсекция в обществени помещения
  Дезинсекция на обществени помещения. Унищожаване на инсекти в гимназии, летища, училища, кина, заводи, гари, университети, салони, театри, детски градини, общежития, автогари, общински сгради, центрове, сметища и др.

 • Дезинсекция в болнични заведения
  Дезинсекцията в болнична среда. Унищожаване на насекоми в болници, поликлиники, аптеки, медицински центрове, клиники, медицински складове, здравни центрове, лекарствени складове, лекарски кабинети, зъболекарски кабинети и др.

 • Дезинсекция на частни, фирмени сгради, центрове и предприятия
  Дезинсекция на частни и фирмени помещения. Обезпаразитяване на офиси, клубове, агенции, фирмени сгради, складове, производствени обекти, заводи, комбинати, хотели, мотели, домове за настаняване, хостели, плавателни съдове, кораби, яхти, лодки, самолети, въртолети, влакове, купета, камиони, частни пристройки, бизнес центрове, молове, работни центрове, служебни помещения, цехове и промишлени обекти.

 • Дезинсекция по насаждения, за растителна защита
  Дезинсекция и унищожаване на вредни насекоми по растения. Борба с инсекти и защита на ферми, овощни градини, плодови дървета, зърнени култури, зеленчукови растения, зелени площи, градини, паркове и растителни терени.

 • Дезинсекция за хранителни обекти, складове, заводи, заведения и магазини
  Дезинсекция на помещения от хранително-вкусовата промишленост, с високи изисквания за контрол. Унищожаване на насекоми в хранителни заведения, ресторанти, пицарии, сладкарници, закусвални, дискотеки, нощни клубове, механи, дискотеки, столове, капанчета, гостилници и заведения за бързо хранене. Дезинсекция с мащабни обработки по унищожаване на инсекти в хранителни складове, заводи, комбинати, ферми, хлебозаводи, месокомбинати, мандри, животновъдски ферми, млекозаводи, мелници, зърнобази, хамбари, складове за зърно, продукти и фураж, силози и хранителни магазини.

Дезинсекцията може да бъде комбинирана като метод, с друга ДДД услуга (дератизация, дезинфекция или дезакаризация), според потребността и желанието на клиента.

Кои вредни насекоми и паразити подлежат на дезинсекция?

Дезинсекция или професионално унищожаване на насекоми, може да се извършва върху всички вредни инсекти, нанасящи поражения върху хранителни запаси, растения и разпространяващи болести и зарази.

ДДД фирма Инсекта Миланови извършва чрез дезинсекция унищожаване на вредни насекоми, като хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници, акари, оси, стършели, молци, мравки, комари, скорпиони, гъсеници, стоножки и други вредители.

Извършваме унищожаване на инсекти върху растения и животни: скопеландра, цикади, листни въшки, щитоносни въшки, нематоди, скакалци, дървояди, зърнояди, житни вредители, вредители по листа и кора, вредни насекоми по растения, овошки, зеленчуци и градини.

Допълнителна информация за унищожаване на вредни насекоми по растения, чрез дезинсекция, може да видите в страниците ни за растителна защита.

Какви са стратегиите, с които гарантираме качество на дезинсекцията?

 • Употреба на високо качествена, съвременна, специализирана техника за дезинсекция.
 • Специалистите, които извършват услуги по дезинсекция за вас, са с дългогодишен опит, задължителните разрешителни и са минали през специални обучения по дейността.
 • В началото на процеса по дезинсекция, за най-добър ефект, извършваме безплатен оглед и ДДД мониторинг на място, с оценка на индивидуалната ви среда и безплатна консултация.
 • След всяка услуга по дезинсекция, предлагаме препоръки за превантивни мерки.
 • Нашата ДДД фирма ще извърши дезинсекция в удобно за Вас време. Обезпаразитяването може да бъде проведено, без да се налага да прекъсвате работния процес на третираното място. Извършваме услуги в работни и почивни дни, както в работни и извънработни часове.

Какви документи прилагаме, след обработки по дезинсекция?

Дезинсекцията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга по дезинсекция или за абонаментни обработки.

След извършване на услуга по дезинсекция, ще ви бъде издаден протокол за извършена обработка по обезпаразитяване, гаранция и фактура за услугата. В протокола за обработка по дезинсекция, се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).

Какъв е лицензът на ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лицензът на ДДД фирма IM Control засяга издаването на протокол за обработки и използваните препарати. Препаратите са одобрени от МЗ и са само за професионална употреба. Ползват се от лица, преминали специализирано обучение за работа с тях, безопасни са за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

Кои са специалистите по дезинсекция, в ДДД фирма Инсекта Миланови?

 • Ръководител дейност в нашата ДДД фирма е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
 • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба против вредители.

Етикети:

ДЕЗИНСЕКЦИЯ, обезпаразитяване, унищожаване на насекоми, ДДД, договор, фирма, обработка, лиценз, протокол, фирми, dezinsekcia, ddd, firma, dogovor, desinsekci9, licens, firmi, obrabotki, dezinsektziq, protokol; фонетика: oeprkieu[rs, f/epmd,dprjsldke, ooo, ofhflf, br,;d br,;r - вероятно търсите дезинсекция, ддд, обезпаразитяване, договор, протокол фирма или фирми

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор