Дезинфекция.

Дезинфекция. Професионално дезинфекциране.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» Дезинфекция.

Дезинфекция »  ДДД

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Дезинфекция. Професионални услуги по дезинфекция от лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови.

Дезинфекция.

Дезинфекция (обеззаразяване), е набор от способи и средства за унищожаване на патогенни микроорганизми в рискова среда. Дезинфекция е процедура за за полагане на третиращи и превантивни мерки по обеззаразяване на терена, повишаване качеството на хигиена и профилактика, с цел превенция срещу разпространение на патогени в средата.

ДДД услугите по дезинфекция от лицензирана фирма Инсекта Миланови се извършват с професионални техника и ддд препарати. След дезинфекциране на средата се издава протокол за извършена ДДД обработка, гаранция и фактура за извършената услуга.

Протоколът за извършена обработка по дезинфекция е съгласуван с всички препоръки, насоки и изисквания на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК / Агенция по храните, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12)

Кои места и обекти подлежат на дезинфекция?

Дезинфекция или процедура по обеззаразяване, може да бъде извършена във всяка целева среда и помещение, било то битово или обществено, като:


 • Дезинфекция в дома и в битови помещения
  Дезинфекция на дома и помещения, след лечение, при възникнала инфекция на член от семейството или при подозрение за наличие на рискова за патогени среда.

 • Дезинфекция в обществени помещения
  Дезинфекция на обществени помещения, предприятия, училища, кина, гари, университети, салони, театри, детски градини и общежития. Дезинфекцирането е се извършва с повишена честота в обществени места и среди, поддатливи на инфекции, с цел обеззаразяване и профилактика против възникване и разпространение на заразни микроорганизми.

 • Дезинфекция в болнична среда
  Дезинфекцията в болнична среда е успешен регулярен метод за профилактична и превантивна стерилизация и обеззаразяване на средата. Болничните заведения са с характерна специфика на риск и изискват конкретна методика на дезинфекция.

 • Дезинфекция на частни и фирмени сгради, заведения и помещения
  Дезинфекция на частни помещения, офиси, фирмени сгради, хранителни заведения, складове, заводи, комбинати, ферми, хотели, мотели, плавателни съдове и обекти.

По желание, дезинфекцията може да се извърши самостоятелно, както да бъде комбинирана с друга ДДД услуга, според потребността и нуждите на клиента.

Кога е подходящо да се извършва дезинфекция?

Дезинфекция или обеззаразяване е форма на ДДД услуга по стерилизация, подходяща при съмнение за патогенност. Дезинфекцията е необходим метод за обеззаразяване на среда, в която е била налична инфекция или се подозира наличие на такава

Дезинфекция се извършва и с профилактична цел на места, с оценка на висок риск от възникване на патогенна среда, като обществени места с трафик на хора, болнични среди, аптеки и населена работна среда. В тези случаи дезинфекциращите обработки са със заложен регулярен ритъм, според необходимите изисквания, съобразени с риска на средата.

Какви документи се издават след дезинфекционна обработка?

Дезинфекцията е ДДД услуга, която се извършва със сключване на договор между клиента и лицензирана ДДД фирма Инсекта Миланови. Договорът може да бъде за еднократна услуга по дезинфекция или за абонаментни обработки, със заложена честота на третиране.

След извършване на услуга по дезинфекция, на клиента се издават протокол за извършена обработка по обеззаразяване, гаранция и фактура за услугата. В протокола за обработка по дезинфекция се описват вида на процедурата, метода и използваните препарати.

При обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки, се сключва съответния ДДД договор с протокол, по изискванията на РИОКОЗ /ХЕИ/ и ДВСК, по Наредба №3 на МЗ - Министерството на Здравеопазването (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).

Какъв е лицензът на ДДД фирма Инсекта Миланови?

ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е регистрирана от МЗ под №60-00-23, с лиценз да осъществява дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Лицензът на ДДД фирма IM Control засяга издаването на протокол за обработки и използваните препарати. Препаратите са одобрени от МЗ и са само за професионална употреба. Ползват се от лица, преминали специализирано обучение за работа с тях, безопасни са за хора, животни и околна среда, по изискванията на EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

Кои са специалистите по дезинфекция, в ДДД фирма Инсекта Миланови?

 • Ръководител дейност в нашата ДДД фирма е Д-р Миглена Миланова - хуманен лекар, специалист по паразитолигия и заразни болести.
 • Управител на ДДД фирма Инсекта Миланови е д-р Ивайло Миланов. Доктор Миланов е ветeринарен лекар, с 20 годишен опит в областта - борба против вредители.

Етикети:

ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ, ДДД, договор, фирма, обработка, протокол, фирми, лиценз, dezinfekcia, ddd, firma, dogovor, desinfekci9, licens, firmi, obrabotki, dezinfektziq, protokol; фонетика: oeprkbeu[rs, f/eppd,dpsldke, ooo, ofhflf, br,;d br,;r - вероятно търсите дезинфекция, ддд,обеззаразяване, договор, протокол фирма или фирми

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор