ДДД видео. Филми за вредители и ДДД услуги.

Видео за насекоми, гризачи и ДДД услуги.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» Филми за вредители и ДДД услуги.

Видео за вредители и ДДД услуги

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Видео. Филми за вредители, насекоми, гризачи и ДДД услуги.


Филми и видеоматериали за вредители, насекоми, гризачи и ДДД услуги.


Снимка на бебе, гледащо с любопитство видео.

На тази страница публикуваме видео материали за различни вредители:


  • Насекоми, хлебарки, бълхи, дървеници, кърлежи, оси, стършели и други инсекти;
  • Гризачи: мишки, плъхове, подземни вредители и хищници.
  • ДДД услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Дезакаризация срещу кърлежи.
  • Насоки, съвети и полезна видео информация за борба с различни вредители.


Материалите се обновяват регулярно. Ще ви очакваме отново!Интервю с д-р Миланов. Борба с вредители, ТВ7.


Видео-източник: TV 7.

Вредители у дома - мишки, плъхове и хлебарки.

Поради липсата на сняг, тази година има бум на гризачи. Засилена е популацията на мишки и хлебарки. Препоръчителни са навременните мерки за борба с вредители, както в дома, така и в кооперациите.

Докато при хлебарките може да се реагира с бърз резултат, поради ефективните съвременни препарати, които нашите обезпаразители ползват, при мишките проблемите изискват постоянство. Необходима е както превенция, така и повторна обработка за сигурни резултати и пълно унищожаване на поколението.

Повече за пръскане против вредители, гризачи, мишки и плъхове може да прочетете в статиите: » Унищожаване на плъхове, статията » ДДД услуги в блокове , в » ДДД услуги във вили и къщи , статията , » Унищожаване на плъхове, » Борба с гризачи, както в страниците за унищожаване на конкретни вредители или специализирани ДДД услуги.Интервю с д-р Миланов. Борба с оси, БНТ.


Видео-източник: БНТ.

Осарник в двора. Какво да правим?

Осите са чест вредител, особено специфичен в извънградски райони, къщи и вили. При благоприятна среда и достатъчно време за развитие, те могат да изградят стотици гнезда в границите на една постройка. Все по-често оси ще видите и в града, привлечени от наличието на храна и добри условия за живот. Те се заселват по покриви, тераси и дървета, а колонията бързо нараства. Бързата реакция е особено важна за успешно пресичане на популацията.

Повече за пръскане против вредители, оси, насекоми, както информация за видовете оси в България ще намерите в страниците: » Унищожаване на оси, статията » ДДД услуги в блокове , в » ДДД услуги във вили и къщи , статията » Видове оси в България, както в страниците за унищожаване на конкретни вредители или специализирани ДДД услуги.Интервю с д-р Миланов, борба с гризачи, TV БНТ 2.


Видео-източник: Телевизия БНТ 2

Макар често да се говори за пръскане срещу гризачи,обработките за тяхното ефективно унищожаване са свързани със залагане на примамки. Примамките могат да бъдат положени на външни терени, както и на закрито. Те са изключително атрактивни за борба с гризачите, а паралелно отблъскват диви животни, птици и домашни любимци.

Още информация за обработки срещу гризачи, борба с тях и видове обработки, можете да намерите на нашите информативни страници: » Унищожаване на мишки. » , както и » Унищожаване на плъхове.Кратък репортаж с д-р Миланов, TV 7 Дни.


Видео-източник: Телевизия Седем дни.

Пръскането за жилищни вредители, хлебарки, мравки и други насекоми може да се извърши като индивидуална услуга в апартаменти от блокове, но е най-успешно, проведено с масирана атака срещу вредителите в кооперацията. Опръскването против инсекти и гризачи се извършва в общи помещения, мазета, стълби, частни мазета, комунални части, шахти и други рискови места, което гарантира дълготрайно предпазване на целия блок от жилищни вредители както в апартаментите, така и в общите прилежащи помещения на сградата.

Повече информация за пръскане срещу вредители, хлебарки и гризачи, можете да разгледате в страница » ДДД услуги за дома, в статията » ДДД услуги в блокове , както в страниците за унищожаване на конкретни вредители или специализирани ДДД услуги.Как дървеницата пие кръв?


Видео-източник: http://www.nationalgeographic.com/

При хранене, дървеницата се ориентира към приемника чрез чувствителните си антени. С тях тя улавя неговата топлина, миризма и изпуснат въглероден диоксид. След намиране на удобно място по кожата на жертвата, дървеницата впива удълженото си устно хоботче, със сондова структура. Смукането на кръв продължава до 15 минути. След хранене, дървеницата издържа дълго на глад, но е вероятно да потърси приемника още на следващата вечер.

Повече информация за дървеницата, нейната биология, анатомия и хранене, можете да намерите на нашата информативна страница » Дървеница.


Етикети:

видео, филми, видеоматериали, клипчета, ДДД услуги, вредители, насекоми, гризачи, video, filmi, clip, ddd, uslugi, saveti, grizachi, vrediteli, nasekomi

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор