ДДД услуги за дома.

ДДД услуги за дома.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» ДДД услуги за дома.

  ДДД услуги за дома »   ДДД

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

ДДД услуги за дома. Дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Дезакаризация. Пръскане за вредители.

ДДД услуги у дома.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители. Извършваните ДДД услуги могат да бъдат единични обработки или третиране с абонаментен договор. Предлагаме услуги по дезинфикция, дезинсекция и дератизация, на изгодни цени, с ред отстъпки за клиента.

Специалистите ни извършват обработки по обеззаразяване, унищожаване на насекоми (обезпаразитяване), борба с вредни гризачи, пръскане на площи за кърлежи, растителна защита, отпъждане на животни, птици, влечуги и други ДДД услуги.

ДДД услуги за дома. Снимка.

ДДД услуги за дома

Предлагаме услуги по унищожаване вредни насекоми и гризачи в дома, пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки и инсекти в стаи, апартаменти и битови помещения у дома.

Третираме блокове, входове, къщи, вили, кооперации. Извършваме пръскане на терени, поляни, зелени площи, мазета, тавани, общи части и услуги срещу вредители в дворове, градини, гаражи, битови и външни помещения.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, изчистени и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

След обработки и пръскане срещу вредители, ние издаваме протокол за извършена обработка, с договор, гаранция и фактура. Внимаваме за качеството на всяка ДДД услуга и се радваме да ви предложим отлични цени за ДДД обработки.

Какви вредители унищожаваме?

ДДД фирма Инсекта Миланови предлага услуги по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация в дома, обществени, битови помещения и площи. Извършваме унищожаване на насекоми, професионална борба с хлебарки, кърлежи, бълхи, дървеници, мравки, стършели, оси, въшки, скакалци, акари, стоножки, скорпиони и ред други вредни инсекти.

Третираме гризачи и подземни вредители: плъхове, мишки, съсели, къртици и др. Отпъждаме диви и бездомни животни, кучета, влечуги, змии, жаби, борба с птици и вредители. За зелени площи, градини и насаждения, предлагаме услуги за борба с плевели и растителна защита.

Какви видове ДДД услуги за дома предлага лицензирана фирма IM Control?

 • ДДД услуги по пръскане в стаи и апартаменти против вредители, насекоми и хлебарки.
  ДДД услуги за стаи и апартаменти, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в стаи

  В стаи и апартаменти, особено проблемни жилищни вредители са хлебарки, мравки и дървеници и обичайните ДДД услуги в дома са пръскане срещу тях. Нерядко по тераси и покриви нападат жилещи насекоми, стършели и оси, които създават бели на обитателите.

  Кои са рисковите зони за вредители и къде пръскаме? Трябва ли да се подготвим за обработката? На какви цени е пръскане против хлебарки? Има ли гаранция за пръскането и колко време ще отнеме?

  Виж още »

 • Обработки в блокове, входове, кооперации. Пръскане на общи части, стълби и мазе.
  ДДД услуги в блокове и входове, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в блокове

  Общи части за пръскане срещу вредители в блокове, входове и кооперации са стълби, мазе, изби, щрангове, абонатни станции, кухини, канали, общи тераси, абонатни станции, тръби, котелни помещения, шахти, асансьори, таван, покрив, подземни гаражи и др.

  Типична обработка тук е опръскване на стълбище и комунални мазета, пръскане срещу хлебарки, мравки и залагане на примамки за гризачи: мишки и плъхове. Цени на обработки, гаранция, трябва ли подготовка.

  Виж още »

 • ДДД услуги в къщи и вили. Борба с вредни насекоми и гризачи.
  ДДД услуги в къща и вила, пръскане. Снимка.
  ДДД услуги в къщи, вили

  Характерни обработки в къщи и вили са свързани с пръскане на зелени площи против насекоми: комари, кърлежи, обработки против мравки, борба с оси, стършели, залагане на примамки за мишки, гризачи, плъхове и борба със съсели, сляпо куче, къртици и катерички.

  Типични също са обработки срещу плевели, преди прекопаване на градини или до огради и постройки. Колко ще ни струва пръскането? Трябва ли да направим нещо предварително? Кога ще обработите?

  Виж още »

 • Пръскане на зелени площи, градини, поляни и терени. ДДД услуги в дворове.
  ДДД услуги в дворове, пръскане на градини. Снимка.
  ДДД услуги в зелени площи

  ДДД услуги в зелени площи, двора и насаждения касаят обработки и унищожаване на външни вредители, вредни насекоми и гризачи в градината, зелените терени, двора, отпъждане на влечуги, птици, диви и бездомни животни, растителна защита и третиране срещу плевели.

  Най-чести обработки в зелени площи до сгради са против кърлежи и бълхи. Пръскане за бълхи се извършва в част от битовите помещения и зелените терени, а третиране за кърлежи се извършва в рискови зелени площи. Пръскане за комари, жилещи насекоми, гризачи и съсели.

  Виж още »

 • ДДД услуги по дезинфекция на басейни, обработки на алпинеуми и изкуствени езера.
  Дезинфекция на басейни и обработка на алпинеуми с езера. Снимка.
  ДДД в басейни и апинеуми

  ДДД услуги в басейни, алпинеуми, фонтани, езерца и декоративни водни източници, са свързани с обработки по дезинфекция на водата срещу патогенни микроорганизми, бактерии и водорасли.

  Освен дезинфекция на басейни, във и около водни площи, се извършват обработки и третиране на алпинеуми, изкуствени езера, унищожаване на водни вредители, борба с насекоми, прогонване на влечуги, земноводни, гризачи, диви животни и птици от водна среда и прилежащ терен.

  Виж още »

На какви цени се извършват ДДД услуги от фирмата?

При пръскане на вътрешни помещения, стаи и апартаменти, са калкулирани стандартни цени, свързани с обичайни квадратури на апартамент, характерен тип вредители: хлебарки, мравки, дървеници и средна гъстота на заселеност с вредители. Средни цени сме заложили и също обработки на блокове и входове. Още вижте в » Цени на ДДД услуги за дома.

При нестандартни условия на терена, повишена популация, третиране против други инсекти, гризачи, отстраняване на специфични целеви вредители в помещения и площи, цените се образуват според вида, биологията на неприятеля, големината на популацията, вида на терена, площта, като окончателните фактори се определят в безплатно посещение на място.

При абонамент или комплексно третиране на обекти, площи, включващо повече от един вид ДДД услуги, цени за обработки към нашите клиенти са с отстъпки в особено големи размери.

С какви препарати и отрови извършвате предлаганите ДДД услуги?

Професионалните отрови за пръскане против вредители, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие върху хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Това е и причината, пест препаратите да са одобрени от МЗ, като безвредни за животни и хора.

Някои от препаратите изискват конкретни мерки за затваряне на помещение, предварителна обработка, проветряване или спазване на мерки за безопасност. Това ще бъде коментирано с вас в предварителен разговор и допълнително на място.

Как да поръчам ДДД услуги и кога ще дойдете да пръскате?

За поръчка на услуги или консултация, е достатъчно единствено да ни потърсите по телефона или имейла, задавайки въпроса, който ви интересува.

При желание за обработка, ще определим предварително някой от близките дни, според удобно за вас и съобразено с графика ни време. Специалистите от фирмата извършват услуги по пръскане срещу вредители в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

ДДД, услуги, дома, битови, домашни, помещения, фирма, лиценз, вредители, гаранция,пръскане, хлебарки, кърлежи, дървеници, мравки, бълхи, гризачи, инсекти, мишки, плъхове, входове, обезпаразитяване, стаи, дезинфекция, дезинсекция, вили, дератизация, къщи, дезакаризация, фирми, обработки, двор, домашни, терени, блокове, апартаменти, doma, DDD, licenz, firmi, uslugi, pruskane, obrabotki, hlebarki, nasekomi, grizachi, obezzaraziavane, garancia, protokol, dvor, trevi, zeleni tereni, ploshti

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор