ДДД пръскане в стаи и апартаменти.

ДДД пръскане в стаи и апартаменти.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» ДДД пръскане в стаи и апартаменти.

ДДД в стаи и апартаменти   » ДДД услуги у дома »   ДДД

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Пръскане срещу хлебарки в стаи и апартаменти. Обезпаразитяване в домашни помещения.

Пръскане в стаи и апартаменти.

Лицензирана ДДД Фирма Инсекта Миланови Контрол, е фирма, с разрешение от ХЕИ/РИОКОЗ да извършва ДДД услуги по пръскане срещу хлебарки, насекоми и обработки против гризачи в обществени и домашни обекти, стаи, апартаменти, къщи, вили и други битови помещения.

Затворените апартаменти и стаи, в блокове, са създали с еволюцията специална среда от насекоми и гризачи, назовани жилищни вредители. Това са синантропни вредители, живеещи до човека, поради удобните условия на живот, които им създава - вода, храна и подслон. Те рано или късно откриват жилището, затова трябва да се пазим от тях.

При неблагоприятни условия, жилищните вредители забавят нападението си. Живеем ли в рискова среда, до езеро, отпадни води, сметище и др., нападат веднага. Атаката е въпрос на време. Най-ефикасно е да правим превенция отначало. Видим ли ги, добра идея е да не бездействаме и миг. Установен факт е, че покаже ли се и един днес, утре плъзват стотици.

Най-чести вредители за пръскане, обитаващи стаи и апартаменти, са хлебарки, дървеници, бълхи и мравки. Мазета и тавани се заемат от гризачи: мишки, плъхове, а у вили - съсели и къртици. По покриви и тераси гнездят оси, стършели и комари, а по влажни места скорпиони.

Ще ми решите ли проблема?

Най-задаваният въпрос е: ще ми решите ли проблема? Често хората са измъчени от атаката на вредителя, дошло им е до гуша. Пробвали са силни препарати, с етикети и гаранция, чиито резултат е слаб или временен. Така резонно изниква съмнението, че успешно решение няма.

Пръскане за хлебарки, снимка.

Пръскане срещу вредители

Ще решим проблема с вредителите ви. Ние се занимаваме с тях ежедневно и ги познаваме добре. Знаем къде гнездят, какво харесват, защо някой препарат ги убива по-успешно от друг, към какво вече са резистентни. Зад нас стои кумулиран опит на учени по пест контрол, създали специални апарати и отрови, с една цел - да отстраним успешно вашия вредител.

Разбира се, за да унищожим резултатно този упорит враг, имаме нужда от пълното ви съдействие. При обработка, ще ви дадем насоки за превенция, които трябва да следвате. Тези съвети ще са конкретни мерки за запазване на ефекта след пръскане. Понякога ще се наложи, да повторим процедурата за да унищожим яйцата, които ще се излюпят.

Следвате ли нашите съвети след третирането, вие ще се отървете от вредителя трайно. При повишен риск от населеност с вредители на средата, ще се наложи годишна профилактика и няма да спестим да ви кажем това. При повечето случаи обаче, едно или двукратно пръскане може да реши проблема изцяло, а вредителите да не се вястнат в дома ви с години.

Кои са зоните за пръскане в стаи и апартаменти?

Най-голям бич за стаи и апартаменти са атаки на хлебарки и обичайни обработки са пръскане срещу тях. Хлебарките имат типични зони на обитаване и маршрут. Пръскане за хлебарки е полезно, извършено именно там, според локацията на вредителя и условията в стаите.

Кои са рискови зони за третиране на хлебарки? В апартамент е важно да се обработят влажни места, зони, с натрупана храна, продукти, кухня, бокс, шкаф за храна и килер. Приоритет за обработки са щрангове за топла, студена вода, мръсен канал, отпадъчни води, мокри помещения, сифони, мивки и баня.

Други обекти, привличащи хлебарки, са електроуреди. Освен от храна и вода, хлебарките се нуждаят от топлина. Уред, който я излъчва или задържа мръсотия, е магнит за тях. Хлебарки се роят по печки, хладилник, микро вълнови фурни, скари, компресор и абсорбатор. Те плъзват в контакти, кутии и компютри, снасяйки яйцата си в привидно затворени ел уреди.

В стаи, хлебарките имат любими за гнездене места и маршрути. Там ние ще пръскаме около радиатори и щрангове за парно. Зони за обработка са и до домашните любимци: кучета, котки, гризачи и птици. Аквариумите често се пълнят с хлебарки, привлечени от влага, топлина и изобилие на храна.

Колко ще продължи пръскането и колко трябва да е затворена стаята после?

Обратно на очакванията, пръскане за хлебарки със специализирана професионална техника за фокусирана обработка е бързо. В малка стая, процедурата отнема 5 минути, в многостаен апартамент, до 20. Средното време за обработка на стандартно жилище е 10-15 минути.

Пръскане на стаи, снимка.

Пръскане на стаи

Често има специални места, като аквариуми и места за храна, където пръскане не се препоръчва, за да не унищожим рибките. Решението там е залагане на отровен гел, чрез точкуване по магистралите на хлебарките. Това не отнема много допълнително време.

След пръскане за хлебарки, добре е да е затворено до час, след което да се проветри. Ако обработката е направена изцяло с гел, запечатване на стаите и проветряване не се налага. Съвременните препарати против хлебарки са изработени безвредни за хора и животни, изчистени от алергени, а някои не оставят и забележим мирис в стаята.

При пръскане против дървеници е различно. Дървениците са най-устойчивите вредни инсекти. Препаратите, който ги унищожават реално, са с действие върху дихателната им система. Това изисква запечатване на помещението, в рамките на 8 часа. През това време трябва да излезете от обработваните стаи, а после да проветрите за час-два.

Трябва ли да подготвя стаята за пръскане?

За пръскане против хлебарки, не се налага да подготвяте жилището по специален начин. Достатъчно е да са покрити хранителните продукти. При желание, можете да съхраните храната в найлонови пликове, в затворени съдове от стъкло или в предпочитана опаковка.

Често човек очаква да бъде обгазена цялата стая. Това е безполезно. Вредителят гнезди на целеви мяста, а маршрутът му в помещенията е по специално избрани, безопасни за него пътеки, наречени магистрали. Това са зони, от които не се отделя и ние третираме точно тях.

Случва се също, стопаните буквално да изнесат апартамента отвън. Не си създавайте този тежък труд. Препаратът е с провокативно действие и привлича хлебарките да излязат от гнездата. За хлебарки ще пръскаме на места, до които рядко достъпвате. Обработките са зад хладилници, печки, под плотове, чекмеджета, первази на прозорци и мокри помещения.

Няма необходимост също да покривате мебели и дамаски за да предотвратите бели петна от пръскането. Професионалните пест препарати против вредители са създадени със специална формула, която не остава петна по структурата, след нанасяне.

При пръскане срещу дървеници, обичайно обработваме матраци, дюшеци, гардероби, дървени части, ръбчета и мебели. Там ще търсим източника на заразата. Добре е да подготвите достъп до всички дървени части. Не покривайте дрехи в гардероба, яйцата и възрастните може да са скрити там. След обработката, третираните дрехи се изпират.

Когато пръскаме срещу молци, ние пак ще търсим източника на проблема. За хранителни молци, ще търсим и обработваме основно кухнята, шкафове за храна или тераси. Там трябва да имаме досег до всички места за съхранение на храна и продукти, като зърно, кафе, ориз, чай, билки и др. За дрешни молци, ни трябва достъп до гардероби и шкафове за дрехи.

Какви са препаратите за пръскане? Опасни ли са?

Професионалните отрови за пръскане против хлебарки, са създадени и тествани стриктно да отговарят на нормите за безопасно въздействие на хора и животни. Те са антиалергични, а периодът им на разграждане е с фиксирано влияние върху вредителя. Това е и причината, пест препаратите да са одобрени от МЗ, като безвредни за животни и хора.

При пръскане срещу хлебарки, можем да препоръчаме само силно чувствителни алергични хора, а също бебета и бременни жени, да не присъстват на самото пръскане, за избягване и на минимален риск. При все това, досега не сме имали нито един инцидент на алергична проява след пръскане, при болни от астма, алергии или клиенти с повишена чувствителност.

Пръскане срещу дървеници, молци и бълхи се извършва със силни фумиганти. При спазване на съветите ни за запечатване и проветряване, обработката е безопасна за хора, животни и околна среда. При обработки срещу тези вредители, по време на пръскане, категорично трябва да се избягва престой в третираното помещение, за гарантирана безопасност.

Има ли гаранция след пръскането и за колко време важи?

При третиране и пръскане срещу хлебарки и мравки, при спазване процедура за обезателни две обработки, в рамките на 20-26 дни, покриващи периодите на излюпване на яйцата, ние даваме гаранция за едногодишно действие на обработката за предпазване от вредителя.

Тук важно е да уточним, че трябва да следвате съветите ни за превантивни мерки, които ще опишем в издавания от нас протокол. Вредителите са устойчиви, упорити и намерили удобно място, ще искат да се върнат. Спазите ли обаче препоръките ни, това няма да стане.

В зависимост от рисковия фактор на средата, може да се наложи ежегодишна обработка. Често клиентите споделят, че след единично пръскане, вредителите не се появяват година, две или повече. При спазени мерки в период на гаранция, излезе ли вредителят отново, ще дойдем безплатно, до пълно решаване на проблема. Такъв инцидент обаче досега е нямало.

Колко ще ми струва едно пръскане против хлебарки?

Цената за пръскане против хлебарки и инсекти варира основно според спецификата на апартамента, изборът на препарата, вида вредител и областта, в която живеете. Нелесно се определя с точност стандартна цена, защото тя касае стандартни условия.

При стандартни условия, пръскане против хлебарки на стая е 30 лв. За гарсониера или бокс, цената на обработката е 35 лв. Двустаен апартамен се третира за 40 лв, а тристаен за 45 лв. Цените за големи апартаменти, особено с модерно стройтелство, можем да определим с оглед, при преценка на необходимото и достатъчно количество препарат за третиране.

Обработките против дървеници, молци и бълхи, изискват голямо количество препарат за пръскане. Тук цените са 35 лв. за стая, 40 за гарсониера, 45 за двустаен и 50 за тристаен апартамент, а цени за големи апартаменти се определят след оглед и преценка на мястото.

При места с висок риск на заселеност с вредители, често е добре за успех, да се третират допълнителни места, което повишава цената на услугата. Това ще бъде уточнено веднага при огледа на място. Ние ще попитаме дали имаме съгласието ви за обработка, при тези условия.

Кога ще дойдете да опръскате?

При проблем с вредители, реагираме максимално бързо, определяйки някой от близките дни за обработка на стаята или апартамента, в удобно за вас и съобразено с графика ни време.

Не редки са и ситуациите, в които реагираме по спешност. Ако през нощта ви е нападнал плъх, стои срещу вас и ви гледа, случаят явно иска моментална намеса. При териториална и ситуативна възможност, в такива случай реагираме на момента и тръгваме веднага към вас.

В по-обичайни ситуации, след взаимно уточняване, определяме предварително точен час на обработка и ден. Нашите специалисти извършват услуги по пръскане срещу вредители и обезпаразитяване в работни, почивни дни, както в работно и извънработно време.

Етикети:

ДДД, пръскане, стаи, апартаменти, дома, хлебарки, дървеници, фирма, срещу, помещения, против, гризачи, насекоми, инсекти, гаранция, лиценз, обезпаразитяване, ddd, praskane, firma, hlebarki, stai, apartament, doma, obrabotki, licenz, obezparazitiavane, firmi, garancia, protokol; фонетика: m,ciudke l ijdr dmd,jd;ekjr - вероятно търсите пръскане в стаи апартаменти

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор