Сертификати и лиценз за ДДД фирма.

Сертификати и лиценз на ДДД фирма Инсекта Миланови.

Консултация: ДДД фирма, телефонΟ885 873400

» ДДД фирма, лиценз и сертификати.

ДДД фирма, лиценз и сертификати »  ДДД Фирма

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Лиценз на ДДД фирма Инсекта Миланови за право на услуги. Сертификати и документи. Протокол за ХЕИ.

Какъв лиценз има ДДД фирма Инсекта Миланови?

Гаранция от ДДД фирма Инсекта Миланови.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е с лиценз от ХЕИ / РИОКОЗ да предлага и извършва ДДД услуги и обработки по дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация и борба с вредители, насекоми (инсекти) и гризачи.

Нашата ДДД Фирма, е регистрирана под №60-00-23 в МЗ, с право да извършва услуги и дейности по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

Фирма Инсекта Миланови Контрол е оторизирана да извършва обработки и пръскане срещу вредни насекоми и гризачи в дома, офиса, в частни, фирмени, търговски обекти, заведения, обществени места, зелени терени, паркове за отдих, поликлиники, лекарски кабинети, учебни, детски помещения, сгради и помещения с обществено предназначение и домове. След третиране се издава протокол за обработка и фактура.

Фирмата предлага еднинично третиране или абонаментен договор за поддръжка. Договорът за ДДД услуги е с безплатен мониторинг и оглед на място, за оценка на средата и заселеността с вредители и се предлага индивидуална програма за ДДД услуги, с годишен профилактичен режим. Обработките са с подходяща за клиента и условия в средата честота на третиране.Какви сертификати и документи притежава нашата фирма за ДДД услуги?

Управител на фирма Инсекта Миланови е Д-р Ивайло Миланов, ветеринарен лекар с дълга практика в дейността си, както в областите пест-контрол и унищожаване на вредители.

Д-р Ивайло Миланов притежава удостоверение за правоспособност за ръководител на дезинфекционни, дезинсекционни и дератизационни дейности, по Наредба №3 от Министерството на Здравеопазването /МЗ/ (чл.18, приложение №4, ДВ - бр.12).

Всеки от служителите на ДДД фирма Инсекта Миланови, е преминал обучителен курс за професионален дезинфектор, провеждан от ХЕИ / РИОКОЗ. Те притежават удостоверения за правоспособност за изпълнители на ДДД дейности и извършване на професионални пест услуги в обществени, търговски обекти, заведения, открити терени и дома.

Разрешителното, което се издава на фирмата от ХЕИ / РИОКОЗ се подновява по закон на всеки шест месеца. С това подновяване се проверява регулярно дали фирмата отговаря на актуалните условия за извършване на ДДД услуги, нейната достоверност и квалификация.Какво представлява документа, наречен протокол за ХЕИ / РИОКОЗ?

След третиране и пръскане за вредители, фирмата ни издава протокол, с договор и фактура.

Протокол за обработки по дезинфекция, дезинсекция, дератизация е важен документ за всички хранителни обекти, складове, търговски обекти, кухни и магазини за хранителни стоки, подлежащи на задължителни месечни обработки.

Протоколът за извършени ДДД услуги е съгласуван с исканията на РИОКОЗ /ХЕИ/, Агенция по Храните /ДВСК/ и Наредба №3 на МЗ (чл.18, приложение №4, ДВ бр.12).

В протокола се описват третирането, метода, името на сертифицирания дезинфектор от ДДД фирмата, необходимо време за карантина след обработката и препоръки за превенция.

Протоколът описва и препаратите, употребявани от фирмата. Те са професионални препарати за пест контрол, ползващи се единствено от упълномощени, оторизирани за дейност по професионално унищожаване на вредители лица, одобрени от МЗ за професионална употреба.

Препаратите ни са с отлично качество, най-нови в областта на пест-контрола и безопасни за хора, животни и околна среда, съобразно изискванията на EC, МЗ, ДВСК и РИОКОЗ /ХЕИ/.

Етикети:

лиценз, фирма, сертификати, ДДД, услуги, пръскане, протокол, РИОКОЗ, разрешително, документи, фирми, инсекти, вредители, насекоми, гризачи, ХЕИ, sertificati, protocol, licenz, ddd, firma, uslugi, firmi, pruskane, razreshitelno, dokumenti, grizachi, vrediteli, nasekomi

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор