ДДД услуги за дома, цени за пръскане и отстъпки.

ДДД услуги за дома, цени на обработки и отстъпки.

Консултация: ДДД фирма, телефон Ο885 873400

» ДДД услуги за дома, цени и отстъпки.

ДДД услуги за дома, цени и отстъпки   » ДДД услуги у дома »   ДДД

ДДД. УСЛУГИ.

ТЕЛЕФОН: Ο885 873400

ДДД ФИРМА IM CONTROL

Инсекта Миланови Контрол

Лицензирани ДДД услуги
Консултация и поръчки

Eлектронна поща email:
insecta.milanovi@gmail.com

Цени на ДДД услуги за дома. Цени на пръскане за вредители в стаи, апартаменти, блокове, къщи и дворове.

ДДД услуги, цени за дезинфекция, дезинсекция, дератизация, дезакаризация.

ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол е фирма, с лиценз от РИОКОЗ (ХЕИ) за професионално унищожаване на вредители. Извършваните ДДД услуги за единични обработки са на отлични цени, а при ползване на абонамент или комплексни услуги по дезинфикция, дезинсекция и дератизация, цени за клиенти се калкулират с особено големи отстъпки.

ДДД услуги за дома, цени. Снимка.

Видове ДДД услуги и цени

Нашите специалисти извършват обработки по обеззаразяване за патогени и микроорганизми, унищожаване на насекоми (обезпаразитяване), унищожаване на вредни гризачи, пръскане за кърлежи, акари на площи, растителна защита, отпъждане на животни, птици, влечуги и други ДДД услуги.

Предлагаме обработки по унищожаване вредни насекоми и гризачи в дома, пръскане срещу хлебарки, дървеници, мравки и инсекти в стаи, апартаменти. Третираме блокове, входове, къщи, вили, кооперации. Извършваме пръскане на терени, поляни, зелени площи, мазета, тавани, общи части и още услуги срещу вредители в битови и външни помещения.

ДДД фирмата извършва услуги с най-новите качествени, изчистени и безопасни препарати за пест-констрол, с дългосрочно действие за максимално успешен резултат.

След обработки и пръскане срещу вредители, ви издаваме протокол за еднократна или абонаментна обработка, с договор и фактура. Работим с голямо внимание към качеството на всяка ДДД услуга и се радваме да ви предложим отлични цени, с изгодни отстъпки при ползване на няколко услуги, както и при абонамент за профилактика.

От какви фактори зависят цените за ДДД обработки?

Обичайно първия влияещ върху цени на ДДД обработки фактор, е квадратурата на терена. Все пак, тя не е единствено определяща. Често се случва терени с масивна площ да имат нисък риск от заселеност с вредители. Тези условия ще изискат по-малък брой необходими и достатъчни отровни точки или места за третиране, което ще понижи цената на ДДД услугите.

Цени за различни ДДД услуги, се определят от квадратура на площта, типа желано третиране, място на терена, избора на предпочитания от вас препарат, според тип действие, атмосферни влияния, вида вредители, гъстота на популацията и индивидуалните условия в средата.

При пръскане на вътрешни помещения, стаи и апартаменти, са калкулирани стандартни цени, свързани с обичайни квадратури на апартамент, характерен тип вредители: хлебарки, мравки, дървеници и средна гъстота на заселеност от популация с вредители.

За ДДД услуги за пръскане в блокове, входове и кооперации против хлебарки, насекоми и залагане на примамки срещу гризачи: мишки и плъхове, при средна етажност и условия в блока, сме заложили ориентировъчни цени, касаещи унищожаване на характерни вредители.

При други ДДД услуги, дезинфекция на басейни, растителна защита на култури, пръскане на зелени площи и тн., цени се формулират на място, поради разлики в искани услуги, вредител, препарат, брой на услугите и площ. В първия разговор, ще ви ориентираме за приблизителни цени и ще ви посетим безплатно, преценявайки фактори за окончателни цени на обработките.

При третиране на външни зелени площи, едно предварително окосяване на треви преди обработка за кърлежи и бълхи, повишава ефикасността на обработките и смъква ползваното количество препарат, съответно цените на услугата. Ние ще коментираме с вас отначало всички фактори, касаещи цени на индивидуалните обработки в терена ви, според средата.

При всяко комплексно третиране на терен, включващо повече от един вид ДДД услуги, цени за обработки към клиенти се смятат с големи отстъпки и преференциални условия.

Какви са цени на пръскане за хлебарки в стаи и апартаменти?

Най-чести ДДД услуги в стаи и апартаменти, са свързани с пръскане срещу хлебарки, мравки и обработки против дървеници. За тези помещения, сме заложили типични цени за третиране, според квадратурата на апартамента, в условия на стандартна заселеност с вредители.

Пръскане срещу хлебарки, мравки.

Брой стаи Една стая Гарсониера, боксониера Двустаен апартамент Тристаен апартамент
Цена 30лв. 35 лв. 40 лв. 45 лв.

Пръскане срещу дървеници.

Брой стаи Една стая Гарсониера, боксониера Двустаен апартамент Тристаен апартамент
Цена 35лв. 40 лв. 45 лв. 50 лв.

Цените за големи апартаменти, особено с модерно стройтелство, можем да определим с оглед, за преценка на необходимото и достатъчно количество препарат за третиране.

При нестандартни условия на терена, повишена популация, третиране против други инсекти, гризачи, отстраняване на специфични целеви вредители в стаи и апартаменти, образуване на цени се извършва според вида, биологията на неприятеля, големината на популацията, вида на терена, като окончателните фактори се определят в безплатно посещение на място.

Цени за дезинсекция (обезпаразитяване) в блокове, входове и кооперации?

При обработки и ДДД услуги в блокове, входове и кооперации, стандартно се извършва пръскане против хлебарки, мравки, насекоми и вредители в общи части, стълбища, мазета, шахти, както залагане на отрови против гризачи: мишки, плъхове в изби и комунални части. Цени за третиране се определят от брой етажи, вид и брой обработвани помещения.

При пръскане на мазе, шахти, под таванно пространство, щрангове и комунални мазета, цени за обработка на вход срещу стандартни вредители, могат да варират в диапазон 80 - 120 лв., като цената от 120 лв. за пръскане важи с включени всички частни мазета в обработката.

Пръскане за хлебарки в общо мазе, снимка.

Пръскане в общи части

При нестандартни условия, висока етажност, желание за обработка на зелени части, допълнителни площи, обработка срещу целеви вредители, пръскане на подземни гаражи и други опции, цени за обработка се договарят спрямо поръчката на стопаните и условията на средата. ДДД цени за опции в третиране на входове са с големи отстъпки.

Ако живущите включат обработка на жилища в услугата, ползват силно преференциални цени за обезпаразитяване. Когато към обработката на входа се присъединят много апартаменти, цена за пръскане на апартамент се сваля с до и над 50%, като напр. цена 10-15 лв. При включване на единични апартаменти, отстъпката пак е много висока.

Понякога клиенти искат обработка на прилежаща към блока зелена площ, двор, градина или поляна срещу кърлежи, комари, бълхи или обработка против плевели, преди прекопаване. Това се коментира предварително, като до терена или двора се осигурява достъп.

Какви отстъпки в цени мога да ползвам за ДДД услуги?

Вие ползвате отстъпки и преференциални цени при всяка обработка, свързана с извършване на няколко вида ДДД услуги, при комплексни услуги, с третиране в няколко обекта, както при единично третиране на площи и помещения с голям размер.

Отстъпки и преференциални цени за ДДД услуги ползват също всички редовни клиенти на ДДД фирма Инсекта Миланови Контрол, при сключване на абонаментен договор за обработки и при профилактика на жилищни, битови помещения и външни терени.

Етикети:

цени, пръскане, хлебарки, ДДД, услуги, вредители, дървеници, мравки, кърлежи, бълхи, гризачи, инсекти, мишки, плъхове, дома, обработки, битови, лиценз, фирма, фирми, двор, гаранция, терени, домашни, стаи, апартаменти, блокове, входове, обезпаразитяване, дезинфекция, къщи, дезинсекция, вили, дератизация, дезакаризация, почистване, ceni, DDD, pruskane, obrabotki, hlebarki, nasekomi, grizachi, obezzaraziavane, licens, firmi, uslugi, garancia, protokol, dvor, trevi, zeleni tereni, ploshti, grizachi, terasi

Инсекта Миланови - гр. София  |  Телефон: 0885 873 400 - консултация; 0888 537 017 - абонаментни договори  |  Еmail: insecta.milanovi@gmail.com

W3C | XHTML 1.0 v    :: Copyright: IM Control ©  2012 г.  ::   Инсекта Миланови Контрол ©   Всички права запазени!   ::  Условия за ползване  ::   www.im-control.eu  ::  ::  Карта на сайта  ::  Криейтив Комънс договор